Tekst

DWARSDENKERS-NETWERK 
Even bij Covid / Corona stilstaan
 


coronaleugen
Laten we even bij Covid / Corona stilstaan:

Op het moment dat de massamedia het verhaal de wereld in hielp van : "Corona heeft griep verdrongen" , dat was ongeveer april 2020, had een mens met gezond verstand klaar wakker moeten worden. Maar helaas de hypnose van de MSM was sterker. Er zijn 4 verhalen over de toedracht / oorzaak van COVID.

1) Het Vleermuis verhaal uit Wuhan

2) Kwade opzet uit een Bio-Lab in Wuhan

3) Het Covid-virus bestaat helemaal niet

4) Corona is een gewone seizoensgriep


Wat betreft de opties 1 & 2 het volgende: Het sterftecijfer in Nederland lag in Nederland in 2019 op 0,786 % van onze bevolking. Het "rampjaar" 2020 liet een sterftecijfer zien van 0,769 % . Dat is dus 0,017 % minder mensen die kwamen te overlijden. Welnu de verhalen 1 & 2 doen melding van een extra sterfte-oorzaak bovenop dat gene wat we gewend zijn. De cijfers weerleggen dus deze 2 verhalen. Wat betreft het verhaal van dat Bio-Lab stelt dat zgn strijdgas wat men dan op de mensheid heeft losgelaten geen moer voor…. prutsers in Wuhan? / toneelstuk? / of alleen gifgas in de plaats Wuhan ?


Dan optie 3…. ook gangbaar in complotdenkerskringen. Er bestaat geen Covid-virus.

Dr Rob Elens en veel collega's hebben met succes patiënten behandeld die Covid-verschijnselen hadden met HCQ + supplementen, Ivermectine e.a….. Er mag dan toch wel een virus verondersteld worden.


Maar in dat kader past optie 4 het beste. Ze stemt voor 100 % overeen met dat gene wat het addergebroed tijdens Event201 had uitgedacht.


 
zokunjehetookzienstart.html
Terug naar:
Zo-kun-je-het-
ook-zienCorona.html
Nieuws & Thema’s
NL / Bethemasites.html
Nieuws & Thema’s
INTERNATIONAALinternationaal.html
Zorg 
en Welzijnzorgenwelzijn.html
Religieus / 
Spiritueelreligie.html
Videovideo.html
Contactmailto:aanloop-wo2@xs4all.nl?subject=Dwarsdenkersnetwerk
Zo-kun-je -het-ook-zienzokunjehetookzien.html
 Lectuurlectuur.html
 
 
DWARSDENKERSNETWERK is een bescheiden antwoord op de censuur die we op Google, YouTube, Twitter, en Facebook mogen ondervinden, en dat is hard nodig in deze informatieoorlog