Tekst

DWARSDENKERS-NETWERK 
Even bij Covid / Corona stilstaan
 


coronaleugen
Laten we even bij Covid / Corona stilstaan:

Op het moment dat de massamedia het verhaal de wereld in hielp van : "Corona heeft griep verdrongen" , dat was ongeveer april 2020, had een mens met gezond verstand klaar wakker moeten worden. Maar helaas de hypnose van de MSM was sterker. Er zijn 4 verhalen over de toedracht / oorzaak van COVID.

1) Het Vleermuis verhaal uit Wuhan

2) Kwade opzet uit een Bio-Lab in Wuhan

3) Het Covid-virus bestaat helemaal niet

4) Corona is een gewone seizoensgriep


Wat betreft de opties 1 & 2 het volgende: Het sterftecijfer in Nederland lag in Nederland in 2019 op 0,786 % van onze bevolking. Het "rampjaar" 2020 liet een sterftecijfer zien van 0,769 % . Dat is dus 0,017 % minder mensen die kwamen te overlijden. Welnu de verhalen 1 & 2 doen melding van een extra sterfte-oorzaak bovenop dat gene wat we gewend zijn. De cijfers weerleggen dus deze 2 verhalen. Wat betreft het verhaal van dat Bio-Lab stelt dat zgn strijdgas wat men dan op de mensheid heeft losgelaten geen moer voor…. prutsers in Wuhan? / toneelstuk? / of alleen gifgas in de plaats Wuhan ?


Dan optie 3…. ook gangbaar in complotdenkerskringen. Er bestaat geen Covid-virus.

Dr Rob Elens en veel collega's hebben met succes patiënten behandeld die Covid-verschijnselen hadden met HCQ + supplementen, Ivermectine e.a….. Er mag dan toch wel een virus verondersteld worden.


Maar in dat kader past optie 4 het beste. Ze stemt voor 100 % overeen met dat gene wat het addergebroed tijdens Event201 had uitgedacht.


 
zokunjehetookzienzokunjehetookzien.html
 
 
DWARSDENKERSNETWERK is een bescheiden antwoord op de censuur die we op Google, YouTube, Twitter, en Facebook mogen ondervinden, en dat is hard nodig in deze informatieoorlog