Tekst

DWARSDENKERS-NETWERK 
Het proces van ontwaken
 
In het zgn. „complotdenken” kunnen we een aantal gradaties aanbrengen, van „volledig in slaap”  t/m „klaar wakker”

Het behalen van de 1e graad is de moeilijkste omdat alleen u zichzelf wakker kunt maken.


Zero-degree: Men is blind van vertrouwen in de mainstream media, de overheid en de zogenaamde "experts". Slapend is men op dit niveau. Ongevraagd dragen ze een mondkapje en zijn altijd bereid een booster-prik te accepteren.


1e graad: U komt er achter dat vaccins NIET veilig en effectief zijn.


2e graad: Big Pharma controleert de reguliere media, politici, de academische wereld en volksgezondheidsfunctionarissen. Ambtenaren van de volksgezondheid LIEGEN over de veiligheid van vaccins en medicijnen.


3e graad: Het doorzien dat COVID een ontvolkingsagenda is. Genocide dus. (zoek op Eugenics Rockefeller Gates)


4e graad: COVID is een hoax en een van de motieven voor de nep-pandemie was om de dreigende wereldwijde financiële ineenstorting als gevolg van enorme wereldwijde schulden ($ 300 biljoen) en derivaten in een Ponzi-schema (bekend van piramide-spel) te verdoezelen. De Federal Reserve drukte in 2019/2020 $ 11 biljoen af ​​om banken te redden!5e graad: Globalisten (Illuminati / Cabal / Satanisten /
Vrijmetselaars) beheersen de moderne wereld via de centrale banken. (Degenen die de geldvoorraad beheersen, beheersen de wereld. De Illuminati creëren fiat-valuta uit "dunne lucht" als schuld, die aan hen verschuldigd is in plaats van regeringen toe te staan ​​zelf schuldenvrije valuta uit te geven!) De Illuminati bestaat uit een kleine groep elite "bloedlijn"-families en hun volgelingen die in de miljoenen lopen, waaronder het WEF. Het systeem is georganiseerd als een piramide en de overgrote meerderheid onderaan zijn "nuttige idioten".


Politici zijn maar marionetten en democratie is een hoax. De Nieuwe Wereldorde is een massaal ontvolkte wereld.  Eén Wereldregering is het echte doel,  een geplande financiële ineenstorting alsmede een WW3 zullen worden gebruikt om dit te bereiken.


De VS, opgericht door vrijmetselaars, werd in 1913 volledig overgenomen met de oprichting van de particuliere Federal Reserve. Benjamin Franklin zei ooit dat we "een republiek hebben, als je die kunt behouden". Franklin maakte deel uit van de Cabal, dus hij bedoelde dit als een bedreiging, niet als een waarschuwing. De kliek heeft Europa eeuwen lang gecontroleerd en controleert nu ook Australië, Canada, Israël, Nieuw-Zeeland, China en de VS. De wereldwijde Deep State is eigendom van de Cabal en omvat Hollywood, de muziekindustrie, de Mainstream Media, Big Tech, het medisch-militaire-intelligentie-industriële complex. alsmede de georganiseerde misdaad. Het belangrijkste inzicht is dat een elite satanische sekte de wereld bestuurt. Niets anders heeft zin, tenzij je dit weet.


6e graad: Veel "samenzweringstheorieën" (bijv. 911, JFK, MH17, PizzaGate, Franklin Cover-up, NASA/Fake Maan-Landing, AIDS, chemtrails, etc.) snijden wel degelijk enig hout. Veel officiële geschiedenis en wetenschap (bijv. CO2-hysterie) zijn frauduleus.


7e graad: Wie staat er werkelijk aan de top van de Cabal? Er zijn 2 opties:

- Lucifer leidt de Cabal .

- De Bijbel is echt en we zijn in de eindtijd per Openbaring. In dit scenario de oversterfte verwant aan satanische mensenoffers.


8e graad:  Niet-menselijke levensvormen (buitenaardse wezens en invloeden, andere-dimensionale wezens)
hebben de menselijke geschiedenis beïnvloed en misschien zelfs ons geschapen. Naast dat gene wat we als mens kunnen waarnemen - al dan niet met behulp van apparatuur - is er voor ons ook nog een onzichtbare wereld waarvan we als mensheid geen weet hebben. Voor zover dat een Elite er iets van bekend is wordt dat voor ons verborgen gehouden, helderzienden, mediums en andere paranormaal begaafde mensen worden voor gek neer gezet. Immers zo heeft dat al eeuwen in het Christendom - onder leiding van de kerkvorsten - gewerkt. „Zo boven / Zo onder” wordt in de spirituele wereld vaak geroepen. Wat de invloed van deze onzichtbare wereld op de mensheid is laat zich raden, maar het is van een immens belang. Dit loopt parallel met dat gene wat we weten uit de diverse religies,  de Maya-kalender, astrologie en andere wijsheden die we niet altijd even serieus hebben genomen. We kunnen onmogelijk denken dat we alleen in het Universum zijn, er zijn meer krachten aan het werk waar we geen grip op hebben. Dit realiserende geeft het ons ook een mogelijkheid te berusten in de werkelijkheid van de dag van vandaag. We kunnen niet alles naar onze hand zetten. Een voorzichtige inschatting van deze kant is dat juist ook in die onzichtbare wereld het Duister aan het verliezen is van het Licht. Dat wil niet zeggen dat we lekker achterover geleund als toeschouwer verder kunnen gaan. Neem afscheid van uw gedrag wat is geprogrammeerd, een Pavlov - effect, waarvan u zichzelf nog niet bewust was. Neem het heft in handen over uw eigen leven en breng dit in harmonie met wie u werkelijk in uw diepste wezen bent. Dan leeft u in harmonie met het Universum… de weg naar een hoger bewustzijn.
 
Terug naar:
Zo-kun-je-het-ook-zienzokunjehetookzien.html
 
 
DWARSDENKERSNETWERK is een bescheiden antwoord op de censuur die we op Google, YouTube, Twitter, en Facebook mogen ondervinden, en dat is hard nodig in deze informatieoorlog