x
 

DWARSDENKERS-NETWERK is een trefpunt van bezoekers en website-beheerders

alsmede beheerders van video-kanalen op internet in de maatschappij-kritische sfeer. Hier is plaats voor complotdenkers (beter compleetdenkers genoemd), dwarsdenkers, Revisionisten, UFO-kenners, Poetin-verstaanders, aanhangers  van kritisch vaccineren en alternatieve/complementaire zorg enz. Wie een website of video-kanaal in deze sfeer heeft bezocht of beheert en van mening is dat een koppeling (link) op deze site relevant is kan via de mail hierom verzoeken. Ook zij die een goed boek zoeken of gevonden hebben vragen we dit door te geven. Dan plaatsen we daarvoor een link. Uiteraard zijn alle tips van harte welkom.

Een aantal dingen waarmee U rekening dient te houden zijn:


  1. xDe site is van en voor DWARS- & COMPLOT- Denkers (D&CD)

  2. xDe websitehouder van www.dwarsdenkersnetwerk.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites, video’s en lectuur en kwaliteiten van de zorg-instellingen waarnaar op deze site wordt verwezen.

  3. xOngeveer 2x/maand worden mutaties verwerkt, tenzij overmacht.

  4. xIedereen in de wereld van D&CD-s kan zijn/haar site’s, blog en YouTube-video of kanaal aanmelden voor het plaatsen van een link. Het wel of niet honoreren van dat verzoek ligt bij de websitebeheerder van dwarsdenkersnetwerk.nl

  5. xOok kan men de creaties op internet van anderen aanmelden voor een link.

  6. xEen goed boek in de denklijn van D&CD ontdekt wat nieuw of nog 2de-hands verkrijgbaar is ? MELDEN graag!!

  7. xDe links worden in alfabetische volgorde in de overzichten opgenomen, eventueel per soort gerangschikt.

  8. xAls U de bij Dwarsdenkers-Netwerk aangemelde site, blog of video(kanaal) vervangt of verwijdert, is het wel zo correct dit aan ons te melden.

  9. xHet wordt bijzonder op prijs gesteld als U uw eigen relevante D&CD Favorieten (Windows) en Bladwijzers (Apple) met ons en onze bezoekers wilt delen.

  10. xHeeft U tips voor een betere indeling van onze website, bereikbaarheid, uitvoering, lay-out, etc.... laat het ons weten. Zolang iWeb het aan kan is alles mogelijk.


Thema-site’sthemasites.html
Religieus / Spiritueel perspectiefreligie.html
 Lectuurlectuur.html
Blogs & Nieuwsblogennieuws.html
Tot ACTIE overgaan !!actie.html
Spelregels & Disclaimer
Zorg en Welzijnzorgenwelzijn.html
Videovideo.html
Contactmailto:aanloop-wo2@xs4all.nl?subject=Dwarsdenkers-netwerk
 
 
complotdenkers, dwarsdenkers, Revisionisten, UFO-kenners, Poetin-verstaanders, alternatieve zorg