Tekst

DWARSDENKERS-NETWERK
 
Start / Home
CORONA / 
COVID-19Corona.html
Nieuws & Thema’s
NLthemasites.html
Nieuws & Thema’s
Intern.internationaal.html
Zorg 
en Welzijnzorgenwelzijn.html
Religieus / 
Spiritueelreligie.html
 Lectuurvideo.html
Tot ACTIE 
overgaan !!mailto:aanloop-wo2@xs4all.nl?subject=Dwarsdenkersnetwerk
Videozokunjehetookzien.html
Contactlectuur.html
 
  1. OpsommingstekenDWARSDENKERS-NETWERK is een trefpunt van en voor website- & Videokanaal-beheerders & bezoekers in de maatschappij-kritische sfeer.


  1. DWARSDENKERS-NETWERK  is een bescheiden antwoord op de censuur die we op Google, YouTube, Twitter, en Facebook mogen ondervinden. We leven in een zgn. “Informatie-maatschappij”. Welnu het lijkt meer op informatie-oorlog. De komende jaren zullen veel mensen te maken krijgen met een cognitieve dissonantie. Ze zullen hun weg niet meer vinden in de mainstream media. Juist voor hen is deze website een praktisch hulpmiddel.


  1. OpsommingstekenDWARSDENKERS-NETWERK INTERNATIONAAL!  Op veel internet  browsers is een (gratis) vertaal-app te installeren (o.a. Firefox, Opera) of is er standaard mee uitgevoerd (zoals Google Chrome). Voor meer informatie klik dan [HIER]
    Zelf heb ik gekozen voor de browser van Firefox en vervolgens voor hun originele vertaal-app gekozen zie hier . Het vertalen in deze optie gaat in de regel zonder dat je er zelf erg in hebt, afhankelijk van de instellingen


  1. OpsommingstekenDWARSDENKERS-NETWERK is een plaats voor complotdenkers (beter compleet-denkers genoemd), dwarsdenkers, Vrijdenkers, revisionisten, UFO-kenners, Poetin-verstaanders, aanhangers  van kritisch vaccineren en alternatieve/complementaire zorg enz.


  1. OpsommingstekenDWARSDENKERS-NETWERK probeert een alternatief te vormen op de leugen-media die krant, radio en tv thans vormen. De kanalen waarnaar verwezen wordt zijn géén spreekbuizen t.b.v. ons overheidsbeleid. Zij die ons wegzetten als “complotdenkers” kunnen straks, - als het voor hun (klein)kinderen te laat is niet meer zeggen: “Wir haben es nicht gewusst”. Zij die dat zeggen hebben het wel kunnen weten, maar staken de kop liever in het zand. Angst, lafheid, lamlendigheid zijn hun motivaties. Bang voor een cognitieve dissonantie. En dat verschijnsel is heel vervelend schrijf ik u uit eigen ervaring.


  1. OpsommingstekenToegegeven dat lang niet alle aangeprezen koppelingen leiden naar een (naar huidige maatstaven) politiek correcte site. Toch kan het nuttig zijn er kennis van te nemen.


  1. OpsommingstekenDWARSDENKERS-NETWERK.nl is uiteraard niet aansprakelijk voor de inhoud van de site’s en videokanalen waarnaar verwezen wordt.

 
 
DWARSDENKERSNETWERK is een bescheiden antwoord op de censuur die we op Google, YouTube, Twitter, en Facebook mogen ondervinden, en dat is hard nodig in deze informatieoorlog