Tekst

DWARSDENKERS-NETWERK 
HET IS UW KEUZE
 
Start / Homestart.html
CORONA / 
COVID-19Corona.html
Nieuws & Thema’s
NL / Bethemasites.html
Nieuws & Thema’s
INTERNATIONAALinternationaal.html
Zorg 
en Welzijnzorgenwelzijn.html
Religieus / 
Spiritueelreligie.html
Videovideo.html
Contactmailto:aanloop-wo2@xs4all.nl?subject=Dwarsdenkersnetwerk
Zo-kun-je -het-ook-zienzokunjehetookzien.html
 Lectuurlectuur.html
 

DE OPKOMENDE WERELD


Noemen we De Witte Hoeden


witte hoedenDe MULTIPOLAIRE wereld

multi polaire wereld

Uitgangspunt:


patriotisme
anti zinonisme

Patriotisme / anti-ZionismeSoevereine staten die zelf uitmaken hoe hun land geregeerd wordt. Eigen cultuur, gewoontes en wetgevingsoevereiniteit
Gericht beleid tegen de hegemonie van de USA door niet-Westerse landen.

De aanpak door Rusland van de Oekraïne

De aanpak van het Rothschild-systeem door verkoop van USA-staatsleningen en goud-aankopen.

Streven naar een munt / wereldvaluta van BRICS....- BRICS

- Shanghai Corporation Organization

 1. -Euraziatische Economische Unie

 2. -St Petersburg International Economic Forum

 

DE OUDE GARDE


Wordt voorgesteld als Het Duister

het duister

De UNIPOLARE wereld

hegemonie amerika


Uitgangspunt:

globalisme
zionisme

Globalisme / Zionisme (deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden)


Nieuwe Wereld Orde (NWO)

D.w.z. één wereld-regering van technocraten op basis van Protocollen vd Wijzen van Sion

protocollen

De strijd voert men middels verkoop-praatje over:

 1. -Duurzaamheidsdoelstellingen

 2. -Great Reset

 3. -Agenda 2030

 4. -Agenda 21

 5. -Build Back Better

Allen zijn wegen die naar de NWO leiden


Drijfveren:

- WHO

- WEF

- IMF

 1. -Wereldbank

 2. -CFR

 3. -Bilderbergconferentie

 4. -NATO

 5. -EU

 6. -VN

 
 1. De corona-crisis had het doel om om de mensheid een bio-metrisch paspoort aan te praten zodat ieder mens beter te controleren is.
  chip in je donder
  Een chip in de hand of voorhoofd zou die zaak compleet maken. Die opzet is dus mislukt. Rusland in een hoek drijven waaruit de oorlog in de Oekraïne is voort gekomen was bedoeld om Rusland op de knieën te krijgen, op te delen en leeg te plunderen. Ook deze opzet is mislukt. We zien in dit conflict dat “Het Westen” alleen is komen te staan. Slechts 15 % van de wereldbevolking doet mee aan de sancties tegen Rusland. 85% steunt Rusland openlijk of lacht stiekem in het vuistje. De-Dollarisering, afbrokkelen van de wereldheerschappij van de USA zijn de resultaten. Na de Oekraïne is Taiwan aan de beurt met hun chip-industrie als strategische buit. Hebben we dat gehad dan zal maffia-staat Israël volgen.
  onze oorlog
  De Arabische wereld is het roerend eens met elkaar & China en vinden samen dat Israël zich achter de grenzen van 1967 moet terugtrekken alsmede de Palestijnen een eigen staat moeten hebben met Oost Jeruzalem als hoofdstad. Uiteraard zullen de belastingparadijzen en witwas-staten hun langste tijd hebben gehad. Als uiterste redmiddel poogt het Duister nog hun doel te bereiken door onze samenleving te destabiliseren middels ”Lentekriebels” als aanval op het instituut GEZIN, moet het contante geld verdwijnen, worden ons de zgn 17 duurzaamheids-doelstellingen van de VN aangepraat, wordt de CO₂-(fake-)kaart hard uitgespeeld, de voedselproductie onder controle gebracht door de boeren te saneren, enz. Het gaat de elite / Het Duister om GELD, MACHT & CONTROLE. Maar ze verliezen.
  piramide van macht
  Wij Vrijdenkers / complotdenkers kennen allemaal de afbeelding van de piramide met het alziende oog in de top. Dit alziende oog werd gevormd door de hoogste loge van de Vrijmetselaars / het Rothschild-imperium (w.o. The City of London + Washington D.C. + het Vaticaan), de Rockefellers alsmede het Britse koningshuis. Het wordt steeds meer bekend dat de 1-ste en de 2-de W.O. conflicten waren die door de top van de piramide zelf georganiseerd werd.... Het conflict in de Oekraïne geeft een beeld waarin de genoemde piramide in botsing is met een concurrent... Een nieuw machtsblok / een nieuwe piramide (al is die nog niet in voltooide vorm waarneembaar). Steeds meer landen buigen niet meer voor de USA m al hun financiële instellingen, schaffen hun handel d.m.v. de $$ af en kiezen voor de Chinese of eigen valuta. De vragen rijzen: Hoe scheiden we dan de partijen die we waarnemen? Wie hoort bij wie? Zal het nieuwe blok een zegen zijn of vallen we van de regen in de drup? Zelf denk ik dat de oude piramide zal verdwijnen, dat er een nieuwe structuur in de mensheid komt waarmee we verder kunnen of moeten. Vertrouw het plan.
 2. ALLES SAL REG KOM

 
 
DWARSDENKERSNETWERK is een bescheiden antwoord op de censuur die we op Google, YouTube, Twitter, en Facebook mogen ondervinden, en dat is hard nodig in deze informatieoorlog